Prijava

Posamična prijava na 41. Maraton treh src

Prijave sprejemamo do srede, 10. 5. 2023. Prijava na vse teke je možna tudi na dan prireditve.

Pomoč pri prijavi: +386 (0)2 520 37 07, +386 (0)31 698 764 ali info at-no-spam maraton-radenci dot-no-spam si

* Obvezna polja
Moški
Ženska

Osebe mlajše od 16 let prijazno naprošamo, da se prijavijo na Oazin tek (5.000 m) le v primeru, če smatrajo, da so fizično in psihično sposobne za tek na daljših progah. Obenem nam na [email protected] pošljite izpolnjeno in podpisano izjavo o odgovornosti.
Prijava bo veljavna le s plačilom in podpisano izjavo.

Osebe mlajše od 15 let prijazno naprošamo, da se prijavijo na Nordijsko hojo le v primeru, če smatrajo, da so fizično in psihično sposobne za tek na daljših progah. Obenem nam na [email protected] pošljite izpolnjeno in podpisano izjavo o odgovornosti.
Prijava bo veljavna le s plačilom in podpisano izjavo.

Osebe mlajše od 16 let prijazno naprošamo, da se prijavijo na Tek s kužkom (1.000 m) le v primeru, če smatrajo, da so fizično in psihično sposobne za tek na daljših progah. Obenem nam na [email protected] pošljite izpolnjeno in podpisano izjavo o odgovornosti.
Prijava bo veljavna le s plačilom in podpisano izjavo.

Znesek prijavnine: 0,00 €
Kreditna kartica
Nakazilo
Z oddajo prijave, soglašam z obdelavo mojih osebnih podatkov v skladu s Pravilnikom o zasebnosti in potrjujem, da sem seznanjen s Splošnimi pogoji sodelovanja.
Želim prejemati e-novice (do dve sporočili mesečno) in soglašam s Pravilnikom o zasebnosti. Odjava je mogoča kadarkoli, s klikom na odjavno povezavo v vseh prejetih sporočilih.
Prijava in plačilo