Prijava

Posamična prijava na 39. Maraton treh src

Posamične prijave sprejemamo do torka 7. 5. 2019

Pomoč pri prijavi: +386 (0)2 520 36 27, +386 (0)41 811 708 ali info at-no-spam maraton-radenci dot-no-spam si

* Obvezna polja
Moški
Ženska

Osebe mlajše od 16 let prijazno naprošamo, da se prijavijo na Oazin tek (5.000 m) le v primeru, če smatrajo, da so fizično in psihično sposobne za tek na daljših progah. Obenem nam na info@maraton-radenci.si pošljite izpolnjeno in podpisano izjavo o odgovornosti.
Prijava bo veljavna le s plačilom in podpisano izjavo.

Osebe mlajše od 16 let prijazno naprošamo, da se prijavijo na Nordijsko hojo (9.000 m) le v primeru, če smatrajo, da so fizično in psihično sposobne za tek na daljših progah. Obenem nam na info@maraton-radenci.si pošljite izpolnjeno in podpisano izjavo o odgovornosti.
Prijava bo veljavna le s plačilom in podpisano izjavo.

Osebe mlajše od 16 let prijazno naprošamo, da se prijavijo na Tek s kužkom (1.000 m) le v primeru, če smatrajo, da so fizično in psihično sposobne za tek na daljših progah. Obenem nam na info@maraton-radenci.si pošljite izpolnjeno in podpisano izjavo o odgovornosti.
Prijava bo veljavna le s plačilom in podpisano izjavo.

Želim se prijaviti na Sosedski paket
(Prijava na 39. Maraton treh src in 17. Parktherme Wüstenlauf (Bad Radkersburg, 29. 6. 2019). Cena paketa: 50,00 €.)

Izberite progo na 17. Parktherme Wüstenlauf:

Znesek prijavnine: 0,00 €
Z oddajo prijave, soglašam z obdelavo mojih osebnih podatkov v skladu s Pravilnikom o zasebnosti in potrjujem, da sem seznanjen s Splošnimi pogoji sodelovanja.
Želim prejemati e-novice (do dve sporočili mesečno) in soglašam s Pravilnikom o zasebnosti. Odjava je mogoča kadarkoli, s klikom na odjavno povezavo v vseh prejetih sporočilih.
Prijava