Srčni zmoremo — okoli sveta za boljši zrak!

Skupaj zberimo 40.075 km za pozelenitev Klinike Golnik

Razpis

#srčnizmoremo

Startali boste lahko kjerkoli in kadarkoli. Vaša naloga je v šestih tednih, s tekom ali hojo, prispevati svoje kilometre k skupnemu izzivu zbrati 40.075 km, kolikor je obseg Zemlje. Cilj je ozelenitev Univerzitetne klinike za pljučne bolezni in alergije Golnik, z zeleno steno.

KAKO SODELOVATI

Prijavite se na 2. virtualni Maraton treh src. Na telefon si namestite aplikacijo Google Fit (v aplikacijo se prijavite z vašim Gmail računom). Po plačilu prijavnine boste na vaš e-naslov prejeli sporočilo s koraki sodelovanja. Kliknite na gumb Poveži z Google Fit in na vaši profilni strani 2. virtualnega Maratona treh src, spremljajte število vaših zbranih kilometrov na poti okrog sveta ter dokažite, da srčni zmoremo!

Vrhunec nabiranja kilometrov bo 15. maj 2021 a tokratnega maratona ne zaključujemo na ta datum. Nasprotno, postavljamo si nove cilje, ki jih bomo z veseljem in ponosom najavili ob postavitvi zelene stene na kliniki Golnik. In tekli ter hodili bomo do konca tekaške sezone.

Še nimate aplikacije Google Fit na svojem telefonu? Prevzamete jo lahko tukaj - Android ali iOS.

Prijavnina: 15,00 EUR

KORAK 1 PRIJAVA IN PLAČILO PRIJAVNINE
KORAK 1 PRIJAVA IN PLAČILO PRIJAVNINE
KORAK 2 PRENOS IN PRIJAVA V APLIKACIJO GOOGLE FIT
KORAK 2 PRENOS IN PRIJAVA V APLIKACIJO GOOGLE FIT
KORAK 3 POTRDITEV BELEŽENJA KILOMETROV NA PROFILNI STRANI
KORAK 3 POTRDITEV BELEŽENJA KILOMETROV NA PROFILNI STRANI

Darilo ob prijavi

NAHRBTNIK ZA ŠPORTNE COPATE IN PAKETEK ZA VZGOJO DETELJIC

Vsak prijavljeni s plačano startnino lahko v izbrani poslovalnici Hervis po 10. maju prevzame priročen nahrbtnik za športne copate in paketek za vzgojo deteljic za boljši zrak v vašem stanovanju.

Hervis kupon

CVETLIČNI LONČEK S SEMENI TRIPERESNE DETELJE IN SPOMINSKI MAGNETEK

Namesto klasične medalje za sodelovanje prejmete kovinski cvetlični lonček s semeni triperesne detelje ter spominski magnetek. Naj bo vsak svoje sreče tekač!

Skupaj za isti cilj

#srčnizmoremo

Prispevajmo k čistejšemu zraku in boljšemu počutju tistih, za katere je dober zrak še posebno pomemben.

Neverjetno, koliko kilometrov smo skupaj že zbrali.

Zbrali smo že 93.435 km

2x okrog sveta + 13.285 km

433 udeležencev

CILJ IZZIVA JE OZELENITEV KLINIKE GOLNIK

Srčni zmoremo okoli sveta za boljši zrak!

Vsem, predvsem pa vam, tekačem, je pomemben čist zrak. Užitek svobode, ki ga dajejo utrujene noge in hiter utrip srca ob teku, razvodeni ob misli, da z globokimi vdihi dovajamo v pljuča onesnažnega. Onesnažen zrak pa je tudi najpomembnejši okoljski dejavnik tveganja za zdravje ljudi, v Sloveniji v povprečju vpliva na 1.700 prezgodnjih smrti letno. Skupaj zato zakorakajmo proti spremembi in se problema lotimo v njegovem bistvu. Svež in čist zrak, ob tem pa tudi dobro počutje, želimo v prvi vrsti zagotoviti bolnikom s pljučnimi boleznimi. Lotevamo se svetovnega problema, a na domači ravni.

Skupni cilj udeležencev Maratona treh src 2021 je v šestih tednih preteči ali prehoditi 40.075 km, kolikor znaša obseg Zemlje. Ko bomo dosegli cilj, bomo ozelenili del Univerzitetne klinike za pljučne bolezni in alergije Golnik, in sicer z zeleno steno. S tem v sami kliniki pripomoremo h čistoči in kakovosti zraka ter izboljšamo psihično počutje bolnikov, ki se razvedrijo ob pogledu na rastlinje v sami bolnišnici.

#srčnizmoremo

SPONZORJI

Radenska
HERVIS sports
Zdravilišče Radenci
OPEL
Radgonske gorice
Frontlab