42x HVALA ❤️❤️❤️

Spoštovani!

Ko tečejo srca, ki jih združuje užitek ob gibanju, je mogoče premagati vse ovire – na zemljevidu in v glavi! 42. Maraton treh src je tudi letos upravičil sloves ene najbolj kakovostno organiziranih športnih prireditev pri nas in na tujem. In vse to nam ne bi uspelo brez vas!

Najbolj srčna prireditev je na maratonsko soboto v Radence pripeljala več kot 7.000 aktivnih udeležencev, ob tem pa veliko množico navijačev, številne podpornike rekreacije, športnega druženja in zabave na prostem.

Odgovorni do narave in družbenega okolja smo ob sončnem vremenu uživali ob obuditvi tradicije čezmejnega teka, dobrodelni noti, pestri mednarodni udeležbi profesionalnih tekačev ter najmlajših športnih navdušencev, ki so dokazali, da si zares velik toliko, kolikor imaš veliko srce.

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo. Brez vas in vaše pomoči Maratona treh src enostavno ni. Ker Maraton smo vsi mi – vsi, ki zadnje noči pred dogodkom zaradi intenzivnih priprav skoraj ne spimo, in vsi, ki na maratonsko soboto damo od sebe še zadnje atome moči, da na obraze udeležencev rišemo nasmehe. In teh se je v 42. letih nabralo že pravo morje.

Zadovoljstvo obiskovalcev, čudovite zgodbe o sodelovanju in kopica lepih spominov so naša skupna nagrada, ki jo je letos dodatno obogatatilo Bloudkovo priznanje.

Hvala, ker ste bili z nami. In upamo, da boste ponovno z nami tudi drugo leto.

Naj ta lepa lokalna tradicija teče dalje, in mi z njo!

 

S srčnimi pozdravi,

Marko Pintarič,
predsednik organizacijskega odbora 42. Maratona treh src

Marián Šefčovič,
direktor Radenska d.o.o.

 

Zahvala (.pdf)