Hvala vsem sponzorjem in prostovoljcem

Radenska d.d. kot »mama« prireditve je poskrbela za vse napitke ter Pivovarni Union in Laško sta že nekaj časa prisotni tudi na naši prireditvi. Zdravilišče Radenci – Sava hotels and resorts, ki nas prijazno gosti na svojem »terenu«. OPEL Slovenija in Avtohiša Kolmanič & Dokl sta prispevala spremljevalna vozila znamke OPEL, ki imajo z ljubitelji teka veliko skupnega: oboji cenijo vzdržljivost. Fundaciji za šport, Občini Radenci, Telekomu Slovenije, Intersport Slovenije, podjetju Frontlab d.o.o. za vodenje prijav, spletnega mesta ter spletne komunikacije, Butan plin d.o.o., podjetju Vipoll in vsem ostalim partnerjem 35. Maratona treh src.

Za posebne zasluge hvala tudi Slovenski vojski  in policiji ter zdravstvenima ekipama Splošne bolnišnice Murska Sobota in Zdravilišča Radenci.

Hvala tudi vsem ostalim sponzorjem, ki so tako ali drugače prispevali, da je dogodek, 35. Maraton treh src, uspel.

Iskrena hvala tudi Cestnemu podjetju Murska Sobota, Gasilskim društvom v občinah Radenci, Gornja Radgona, Tišina, Sv. Jurij ob Ščavnici, Kolesarski sekciji Športnega društva Radenci, Občinam Radenci, Gornja Radgona in Tišina, Osnovni šoli Radenci in Kapela, Pihalnemu orkestru Gornja Radgona, Radioklubu »Radenska« Radenci, Srednji šoli za gostinstvo in turizem Radenci, Tekaški sekciji »Radenska« Radenci, Turističnima društvoma Radenci in Klopotec Kapela, Združenju atletskih sodnikov Murska Sobota, zaposlenim v Radenski d.d. Radenci in vsem tistim, ki so v soboto, 16.5.2015 glasno pomagali tekačem ob progi in s tem pripomogli, da je 35. Maraton treh src uspešno za tekači in nami.