10.000 x HVALA!

V Radencih se je minulo soboto zbralo okrog 10.000 podpornikov Maratona treh src. Ponosni smo, da nam je skupaj uspelo, da smo čisto vsakemu navijaču, tekaču, pohodniku ali zgolj radovednemu turistu pokazali, kako kakovostno športno prireditev lahko izpeljemo, pa tudi v kako prijetnem in gostoljubnem kraju živimo.

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo. Brez vas in vaše pomoči Maratona treh src enostavno ni. Ker Maraton smo vsi mi – vsi, ki zadnje noči pred dogodkom zaradi intenzivnih priprav skoraj ne spimo, in vsi, ki na maratonsko soboto damo od sebe še zadnje atome moči, da na obraze udeležencev rišemo nasmehe. In teh se je v 41. letih nabralo že pravo morje.

Zadovoljstvo obiskovalcev, čudovite zgodbe o sodelovanju in kopica lepih spominov so naša skupna nagrada. Letos smo si zagotovo prislužili pravi pokal! Pokal za srčnost, vztrajnost, strpnost in sodelovanje. Pokal za vse, ki verjamemo v dobro, v tradicijo in v prihodnost novih generacij.

Hvala, ker ste bili z nami. In upamo, da boste ponovno z nami na 42. Maratonu treh src! Naj ta lepa lokalna tradicija teče dalje, in mi z njo!