Velik srčen hvala vsem sponzorjem in prostovoljcem

Radenska d.d. Radenci kot »mama« prireditve je poskrbela za vse napitke na progi in v cilju. Zdravilišče Radenci – Sava hotels and resorts, ki nas prijazno gosti na svojem »terenu«. OPEL Slovenija in Avtohiša Kolmanič & Dokl sta prispevala spremljevalna vozila znamke OPEL, ki imajo z ljubitelji teka veliko skupnega: oboji cenijo vzdržljivost. K že uveljavljenim sponzorjem se je letos premierno priključila še trgovska veriga Hofer, ki je poskrbela, da ste tekači na progi in v cilju dobili sveže sadje najboljše kvalitete. Stekleni srčki – medalje, ki ste si jih zaslužili po koncu teka, pa so bili narejeni v radgonskem Reflexu. Posebna zahvala letos gre tudi občinam Radenci, Gornja Radgona, Cankova, Tišina in Avstrijska Radgona, ki so, vsaka na svoj način dodale, da ste tekači lahko med tekom doživeli Pomurje in tudi sosednjo Avstrijo. Hvala tudi Telekomu Slovenije, Intersport Slovenije, podjetju Frontlab d.o.o. za vodenje prijav, spletnega mesta ter spletne komunikacije, Butan plin d.o.o., podjetju Vipoll in vsem ostalim sponzorjem 36. Maratona treh src.

Za posebne zasluge hvala Slovenski vojski in policiji ter zdravstvenima ekipama Splošne bolnišnice Murska Sobota in Zdravilišča Radenci.

Iskrena hvala tudi POMGRAD - Cestnemu podjetju Murska Sobota, Gasilskim društvom v občinah Radenci, Gornja Radgona, Tišina, Sv. Jurij ob Ščavnici, Avstrijski Radgoni, … Kolesarski sekciji Športnega društva Radenci, Pihalnemu orkestru Gornja Radgona, Radioklubu »Radenska« Radenci, Srednji šoli za gostinstvo in turizem Radenci, Turističnima društvoma Radenci in Klopotec Kapela, Združenju atletskih sodnikov Murska Sobota, zaposlenim v Radenski d.d. Radenci in vsem tistim, ki so v soboto, 21.5.2016 glasno pomagali tekačem ob progi in s tem pripomogli, da je 36. Maraton treh src uspešno za tekači in nami.