Aktualno

VELIK SRČEN HVALA VSEM SPONZORJEM IN PROSTOVOLJCEM

Radenska d.o.o., kot »mama« prireditve, je poskrbela za vse napitke na progi in v cilju. Zdravilišče Radenci – Sava hotels and resorts, ki nas prijazno gosti na svojem »terenu«. OPEL Slovenija in Avtohiša Kolmanič & Dokl sta prispevala spremljevalna vozila znamke OPEL, ki imajo z ljubitelji teka veliko skupnega: oboji cenijo vzdržljivost. Kot tudi že lani, je za vso sveže sadje najboljše kvalitete, kekse ipd. na okrepčevalnicah, poskrbela trgovska veriga Hofer. Stekleni srčki – medalje, ki ste si jih zaslužili po koncu teka, pa so bili narejeni v radgonskem Reflexu. Posebna zahvala gre letos ponovno občinam Radenci, Gornja Radgona, Cankova, Tišina in Avstrijska Radgona, ki so, vsaka na svoj način dodale, da ste tekači lahko med tekom doživeli Pomurje in tudi sosednjo Avstrijo. Hvala tudi Telekomu Slovenije, Intersport Slovenije, podjetju Vipoll in vsem ostalim sponzorjem 37. Maratona treh src.

Posebna zahvala gre podjetju Frontlab d.o.o. za vso podporo pri vodenju prijav, spletnega mesta ter spletne komunikacije tudi na dan prireditve.

Za posebne zasluge hvala Slovenski vojski in policiji ter zdravstvenima ekipama Splošne bolnišnice Murska Sobota in Zdravilišča Radenci.

Iskrena hvala tudi POMGRAD - Cestnemu podjetju Murska Sobota, Gasilskim društvom v občinah Radenci, Gornja Radgona, Tišina, Sv. Jurij ob Ščavnici, Avstrijski Radgoni, Benediktu ... Kolesarski sekciji Športnega društva Radenci, Pihalnim orkestru Gornja Radgona, Apače in B. Radkersburg Radioklubu »Radenska« Radenci, Srednji šoli za gostinstvo in turizem Radenci, Turističnima društvoma Radenci in Klopotec Kapela, Združenju atletskih sodnikov Murska Sobota, zaposlenim v Radenski d.o.o. Radenci in vsem tistim, ki so v soboto, 20.5.2017 glasno pomagali tekačem ob progi in s tem pripomogli, da je 37. Maraton treh src uspešno za tekači in nami.