Aktualno

Z letošnjim maratonom smo več kot zadovoljni

Brez vas nepogrešljivih sponzorjev, partnerjev in prostovoljcev 39. Maratona treh src ne bi mogli izpeljati. Vsem skupaj in vsakemu posebej srčna HVALA!

Na letošnji prireditvi nas je z napitki osvežila Radenska d.o.o. in prijazno gostilo Zdravilišče Radenci. Sponzorja Opel Slovenija in Avtohiša Kolmanič & Dokl sta ob peki palačink predstavila še odlične avtomobile znamke OPEL. Trgovska veriga TUŠ je s slovensko kakovostjo poskrbela za svežino z živili na posameznih okrepčevalnicah. Pomoč pri prevzetju startnih številk pa nam je nudil Hervis v svojih poslovalnicah.

Zahvaljujemo se še Telekomu Slovenije, Zavarovalnici Triglav, Logistiki Škerget, E+ projektu, Proteini.si, gradbenemu podjetju Pomgrad d.d za zaporo cest, podjetju Saubermacher Komunala in Komunala G. Radgona ter podjetju Cerop in Srednji gostinski in turistični šoli Radenci.

Da so bili vaši rezultati točni in ažurni je poskrbela ekipa Timing Ljubljana. V pomoč pri spletnem komuniciranju pa nam je priskočilo podjetje Frontlab d.o.o., ki nam nudi tudi vsebinsko in tehnično vzdrževanje spletnega mesta, prijavnega sistema in live rezultatov.

Srčna hvala vsem sodelujočim gasilskim društvom iz gasilskih zvez G. Radgona, Radenci, Tišina, Cankova in Sv. Jurij ob Ščavnici, ki ste tekom prireditve skrbeli za red in navijali za naše tekače ter vsem občinam, G. Radgona, Avstrijska Radgona, Cankova, Tišina in Radenci, ki našo prireditev vsako leto podprejo z največjim veseljem.