Zahvala vsem sponzorjem, partnerjem in prostovoljcem

Naj se na enem mestu zahvalimo vsem, ki ste letos pripomogli soustvariti Maraton treh src, maraton z najdaljšo tradicijo v južni in jugovzhodni Evropi.

Kot vsako leto, je tudi letos na naši prireditvi z napitki poskrbela Radenska d.o.o.. S prireditvenim prostorom in gostinsko oskrbo nas je prijazno gostilo Zdravilišče Radenci.

Opel Slovenija je zagotovil odlične (tudi "zelene" E-avtomobile) avtomobile znamke OPEL, Trgovina TUŠ pa je poskrbela za sveže in kvalitetno sadje na posameznih okrepčevalnicah.

Za zmagovalne penine so poskrbele Radgonske gorice d.o.o..

Posebna zahvala tudi podjetju Memento pri spletnem komuniciranju, vsebinskem in tehničnem vzdrževanju spletnega mesta, prijavnega sistema in live rezultatov.

Hvala Telekomu Slovenije, ki  je omogočil SMS komunikacijo s tekači, Hervisu za podporo in za možnost izdaje številk v njihovih poslovalnicah v Mariboru in Ljubljani. Zahvaljujemo se tudi Zavarovalnici Triglav, Logistiki Škerget, KrkiElrad Internacional, gradbenemu podjetju Pomgrad d.d. za zaporo cest, podjetju Saubermacher Komunala ter podjetju Cerop za odvoz in sprejetje, pod budnim očesom Ekologov brez meja, ločeno zbranih odpadkov.

Zahvala gre tudi dijakom dveh srednjih šol Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer - za izjemno zeleno stražo pri ekoloških otokih in Srednji gostinski in turistični šoli Radenci za pomoč na okrepčevalnicah, ki so bile življenskega pomena.

Da so bili vaši rezultati točni in ažurni je poskrbela ekipa Timing Ljubljana.

Velik hvala vsem sodelujočim gasilskim društvom iz gasilskih zvez G. Radgona, Radenci, Tišina, Cankova in Sv. Jurij ob Ščavnici, ki so tekom prireditve skrbeli za red in navijali za naše tekače ter vsem občinam G. Radgona, Cankova, Tišina in Radenci, ki našo prireditev vsako leto podprejo z največjim veseljem.

Vsem skupaj in vsakemu posebej, ❤️❤️❤️ srčno HVALA!