RAZPIS 2. virtualni MARATON TREH SRC

SRČNI ZMOREMO - okoli sveta za boljši zrak!

PRIREDITELJ

Športno društvo Tri srca, Boračeva 37, 9252 Radenci.

Namen in cilji 2. virtualnega Maratona treh src (2. DEL)

Srčni zmoremo – okoli sveta za boljši zrak!

Vsem,še posebej pa tekačem, je pomemben čist zrak. Užitek svobode, ki ga dajejo utrujene noge in hiter utrip srca ob teku, razvodeni ob misli, da z globokimi vdihi dovajamo v pljuča onesnažnega. Onesnažen zrak pa je tudi najpomembnejši okoljski dejavnik tveganja za zdravje ljudi, v Sloveniji v povprečju vpliva na 1.700 prezgodnjih smrti letno. Skupaj zato zakorakajmo proti spremembi in se problema lotimo v njegovem bistvu. Drevesa podarjamo tekačem in jih sadimo v Radencih, kjer bodo lep spomin na letošnji tek. Lotevamo se svetovnega problema, a na domači ravni.

Skupni cilj udeležencev Maratona treh src 2021 je bil v šestih tednih preteči ali prehoditi 40.075 km, kolikor znaša obseg Zemlje. Ker smo cilj ne le dosegli, temveč tudi presegli, smo si zdaj zadali, da to razdaljo pretečemo čimvečkrat. Za vsak dosežen cilj pa bomo posadili 100 dreves. S tem pripomoremo k čistoči in tekače, če bo kilometrov dovolj, razveselimo z drevesi, ki jih lahko posadijo doma, kot lep spomin na letošnji virtualni Maraton treh src in opomin, česa smo zmožni srčni, če sodelujemo. #srčnizmoremo

PRIJAVE

Prijave so možne od 28. 6. 2021 do 20. 10. 2021 na spletni strani www.maraton-radenci.si/srcnizmoremo/prijava/. Zbiranje kilometrov traja do 31. 10. 2021.

Prijavnino lahko poravnate na TRR: SI56 0292 3026 3693 670. Pri tem se držite navodil, ki jih boste dobili ob spletni prijavi.

PRIJAVNINA: Prijavnina za vse sodelujoče je 15 €. Prijavnin v nobenem primeru ne vračamo.

Postopek sodelovanja

  1. Prijava na spletni strani: www.maraton-radenci.si/srcnizmoremo/prijava/.
  2. Na vaš e-poštni naslov dobite potrditveno e-poštno sporočilo s položnico, ki jo poravnate.
  3. Prenos aplikacije Google Fit in prijava z unikatnim dostopom do vašega profila.
  4. Potrditev izbire beleženja podatkov v aplikaciji Google Fit.

Udeleženci tečejo, hodijo ali nordijsko hodijo na lastno odgovornost. Vsi udeleženci, morajo upoštevati vse odloke o omejitvah gibanja ter trenutne odloke o zbiranjih ljudi, skladno z veljavnimi ukrepi vlade in upoštevati vsa priporočila za zmanjšanje tveganja prenosa okužbe z virusom COVID-19.

Darilo ob prijavi

Vsak prijavljen, s plačano startnino, lahko v vaši izbrani Hervis poslovalnici* (izberete pri prijavi) po 10. maju prevzame priročni nahrbtnik za športne copate Maratona treh src. V nahrbtniku se skriva paketek za vzgojo deteljic, za boljši zrak v vašem stanovanju in namesto klasične medalje za sodelovanje, posebej oblikovan kovinski cvetlični lonček s spominskim magnetkom. V paketu je tudi 0,5 L Radenska Naturelle, kjer je plastenka iz 100% recikliranega PET materiala. V nahrbtniku se bo skrival še poseben HERVISOV bon s 15€ popusta pri nakupu nad 75€.

*v primeru ponovnega zaprtja trgovin bomo poslali darila po pošti, ali z dostavo.

ZDRAVSTVENO VARSTVO

Vsak udeleženec sodeluje na lastno odgovornost. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti v primeru kakršnihkoli poškodb ali drugih neugodnih zdravstvenih stanj v času sodelovanja v 2. virtualnem Maratonu treh src. Mladoletni in otroci sodelujejo na odgovornost starša ali skrbnika, vendar s svojim profilom na aplikaciji Google Fit, pod pogoji, ki jih ta aplikacija zahteva.

SPLOŠNA DOLOČILA

Zbrani podatki, pridobljeni s prijavami, bodo obdelani in hranjeni v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, več najdete na povezavi: www.maraton-radenci.si/pravilnik-o-zasebnosti. Organizator si pridržuje pravico do odpovedi 2. virtualnega Maratona treh src, v primeru višje sile oziroma dogodkov, na katere ne more vplivati in mu onemogočajo izvedbo dogodka. Organizator se zavezuje storiti vse, kar je v njegovi moči, da do odpovedi ne pride, v primeru, da bi odpoved bila potrebna, pa se zavezuje takoj obvestiti že prijavljene udeležence preko kontaktnih podatkov, ki so jih posredovali ob prijavi, na spletni strani organizatorja ter, preko sredstev javnega obveščanja. Vsi udeleženci so s tem seznanjeni, da v primeru odpovedi vračila startnin ne bodo mogoča.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na prijavno službo: [email protected] ali na spletno stran www.maraton-radenci.si/srcnizmoremo.

 

Organizator si pridržuje pravico spremembe tega razpisa.

Predsednik organizacijskega odbora 2. vMTS
Gerlec Boštjan