Zahvala vsem sponzorjem, partnerjem in prostovoljcem

Naj se na enem mestu zahvalimo vsem, ki ste letos pripomogli soustvariti Maraton treh src, maraton z najdaljšo tradicijo v južni in jugovzhodni Evropi. 

Kot vsako leto, je tudi letos na naši prireditvi z napitki poskrbela Radenska d.o.o. S prireditvenim prostorom nas je prijazno gostilo Zdravilišče Radenci. Sponzorja Opel Slovenija in Avtohiša Kolmanič & Dokl sta zagotovila odlične avtomobile znamke OPEL, trgovska veriga Hofer pa je poskrbela za sveže in kvalitetno sadje na posameznih okrepčevalnicah. 

Posebna zahvala podjetju Telekom Slovenije, ki je popestrilo naše dogajanje na svoji stojnici ter Hervisu za pomoč pri prevzetju startnih številk v njihovih poslovalnicah. Zahvaljujemo se še Zavarovalnici Triglav, Logistiki Škerget, Avto Krki, gradbenemu podjetju Pomgrad d.d za zaporo cest, podjetju Saubermacher Komunala in Komunala G. Radgona ter podjetju Cerop in Srednji gostinski in turistični šoli Radenci.

Da so bili vaši rezultati točni in ažurni je poskrbela ekipa Timing Ljubljana

Velik hvala vsem sodelujočim gasilskim društvom iz gasilskih zvez G. Radgona, Radenci, Tišina, Cankova in Sv. Jurij ob Ščavnici, ki so tekom prireditve skrbeli za red in navijali za naše tekače ter vsem občinam, G. Radgona, Avstrijska Radgona, Cankova, Tišina in Radenci, ki našo prireditev vsako leto podprejo z največjim veseljem. 

Posebna zahvala tudi agenciji Frontlab d.o.o. pri spletnem komuniciranju, vsebinskem in tehničnem vzdrževanju spletnega mesta, prijavnega sistema in live rezultatov.